Home / Новини Сокирянський район / ЮНА ЕЛІТА СОКИРЯНЩИНИ

ЮНА ЕЛІТА СОКИРЯНЩИНИ

Нещодавно в районному будинку народної творчості та дозвілля відбулося традиційне районне свято відзначення талановитої та обдарованої учнівської молоді району.

Юну еліту Сокирянщини, переможців районних, обласних олімпіад з різних дисциплін, призерів багатьох творчих районних і обласних конкурсів, дипломантів та учасників Всеукраїнських конкурсів вітали голова райдержадміністрації Петро Бескупський та заступник голови райдержадміністрації Ірина Тарасова.

Як зауважив Петро Бескупський приємно, що з кожним роком кількість переможців зростає та молодь Сокирянщини має надзвичайно великий потенціал і є сподівання на ще кращі результати. Він подякував всім учням за бажання добиватися мети, батькам за розуміння, а наставникам за працю і побажав натхнення. Петро Петрович наголосив, що районна влада і надалі буде опікуватися галуззю освіти та всіляко сприяти розвитку обдарованості та талантам.

192 переможців із всіх загальноосвітніх  навчальних закладів району та більше 120 їх наставників нагороджено Почесними грамотами, дипломами, відзнаками різних рівнів і грошовими винагородами у номінаціях: «Інтелект року», «Дослідник року», «Талант року», «Спортсмен року», «Лідер року», переможців обласного етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, переможців обласних спортивних змагань та багато інших.

Опісля, всіх присутніх вітали виступами юні таланти Сокирянщини: вокалісти, танцюристи та гімнастки.

 

About Сокиряни

Check Also

Вдруге поспіль Сокирянський район – чемпіон області у Всеукраїнській спартакіаді серед допризовної молоді

У п’ятницю , 12  квітня  2019 року,  на базі підрозділу десантно-штурмових військ  у місті Чернівці  …